Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
25 de Marzo FC ARSENAL MCBO
2....5.....FC. Tactiek TOTALFUT
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 36.8
average Schieten good
average Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Farías raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barkóczi komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Klungelig pakt Kuształa de bal. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez geeft de bal voor. Jakubek rent richting de bal. Jakubek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajakangas. Jakubek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadzawicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ovalle de bal. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - ARSENAL MCBO 0:1

16e minuut.
Buhić is nu in balbezit. Rajakangas is nu in balbezit. Buhić onderschept slim de pass. Jakubek rent richting de bal. Jakubek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dekkers geeft een hoge lob. Rejski rent richting de bal. Rejski passt de bal met de wreef. Pasetti rent richting de bal. Pasetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rejski rent richting de bal. Rejski schiet op doel. Kuzinkovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasetti is nu in balbezit. Pasetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
25 de Marzo FC - ARSENAL MCBO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 de Marzo FC 57%, ARSENAL MCBO 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
25 de Marzo FC - ARSENAL MCBO 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Późniak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Lusso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekkers geeft de bal voor. Rejski is nu in balbezit. Rejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - ARSENAL MCBO 2:1

61e minuut.
Deken komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Deken de bal onder controle te krijgen. Buhić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhić haalt uit met een fantastische trap. Cubillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Buhić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza is nu in balbezit. Buhić verovert de bal door een tackle van achteren. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Naruszewicz komt het veld opgelopen. Baolong komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu komt het veld opgelopen. Ciurli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Zencefil komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Strýc bereikt de bal nog maar net als eerste. Strýc passt de bal met de wreef. Zencefil rent richting de bal. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
25 de Marzo FC - ARSENAL MCBO 2:2

81e minuut.
Barkóczi rent richting de bal. Barkóczi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ovalle de bal. Zencefil rent richting de bal. Zencefil haalt uit met een fantastische trap. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zencefil de bal. Zencefil draait met de bal, schiet en ... Cubillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 de Marzo FC 78%, ARSENAL MCBO 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
25 de Marzo FC - ARSENAL MCBO 2:2