Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Urdaneta AC Maracaibo
Normal Tactiek Arg02
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 42.1
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Békési onderschept slim de pass. Békési passt de bal zonder na te denken. L`Abate rent richting de bal. L`Abate haalt uit met een fantastische trap. Carrizo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertario rent richting de bal. Albertario geeft een hoge lob. L`Abate bereikt de bal nog maar net als eerste. L`Abate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel probeert naar een medespeler te passen. Albertario bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertario met een sublieme pass. L`Abate is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albertario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morel springt en kopt de bal. Carrizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Békési kan de bal niet met de borst controleren. Ramírez is nu in balbezit. Békési rent richting de bal. Békési draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Carrizo trapt de bal weg van het doel. Guadama kopt de bal weg. Morel heeft problemen om de bal te vangen. Békési is nu in balbezit. Békési haalt uit met een fantastische trap. Carrizo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Guadama rent richting de bal. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda begaat een overtreding. Pineda krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Albertario is nu in balbezit. Albertario met een sublieme pass. L`Abate bereikt de bal nog maar net als eerste. L`Abate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Urdaneta - AC Maracaibo 0:1

30e minuut.
Batorowicz met een sublieme pass. Albertario is nu in balbezit. Albertario passt de bal met de wreef. L`Abate is nu in balbezit. L`Abate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Winzenried met een sublieme pass. Klungelig pakt Batorowicz de bal. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Batorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Batorowicz geeft een hoge lob. Carrizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési onderschept slim de pass. Békési met een sublieme pass. Morel rent richting de bal. Morel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Winzenried speelt de bal door. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Albertario bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertario schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Urdaneta 73%, AC Maracaibo 27%.
Deportivo Urdaneta - AC Maracaibo 0:1

52e minuut.
Daar is Winzenried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winzenried geeft de bal voor. L`Abate heeft problemen om de bal te vangen. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Batorowicz de bal onder controle te krijgen. Morel is nu in balbezit. Guadama begaat een overtreding. Morel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morel komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Carrizo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Camacho rent richting de bal. Batorowicz onderschept slim de pass. Batorowicz speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Paal!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czechowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Kitsak komt het veld opgelopen. Kamieniecki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsak probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Urdaneta - AC Maracaibo 0:2

75e minuut.
Gordea geeft een hoge lob. Kamieniecki rent richting de bal. Czechowski met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Carrizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Camacho de bal. Czechowski rent richting de bal. Czechowski geeft een lange en hoge pass. Kitsak heeft problemen om de bal te vangen. Kitsak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winzenried speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Kamieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanz Cordón komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Guadama de bal. Castillo speelt de bal door. Albertario met een sublieme pass. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carrizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Albertario met een sublieme pass. Kamieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kamieniecki probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sojo trapt de bal weg van het doel. Czechowski probeert de bal met de borst te controleren. Czechowski passt de bal in één keer door. Kamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kitsak rent richting de bal. Kitsak passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Carrizo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Urdaneta - AC Maracaibo 0:3

86e minuut.
Kamieniecki is nu in balbezit. Castillo rent richting de bal. Kamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Urdaneta - AC Maracaibo 0:4

90e minuut.
Kamieniecki rent richting de bal. Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniecki met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Urdaneta 71%, AC Maracaibo 29%.
Deportivo Urdaneta - AC Maracaibo 0:4