Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
castañedag Club Deportivo Toto Rubio
Piedra Filosofal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
41 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 28.9
uitstekend Schieten zwak
solide Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Matos speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares passt de bal met de wreef. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Infante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 1:0

6e minuut.
Matos met een sublieme pass. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 2:0

7e minuut.
Ferrebús geeft een hoge lob. Daar is Ranzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranzoni speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bello de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gamboa zal de hoekschop nemen. Ranzoni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 3:0

13e minuut.
Matos speelt de bal door. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 4:0

14e minuut.
Narváez speelt de bal door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mayz geeft een lange en hoge pass. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni speelt de bal door. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Figueira met een snelle inworp. Matos rent richting de bal. Matos passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 5:0

28e minuut.
Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos probeert naar een medespeler te passen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Infante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 6:0

33e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een hoge lob. Gamboa kopt de bal weg. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Infante bokst de bal weg.

36e minuut.
Gamboa met een snelle inworp. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos passt de bal in één keer door. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 7:0

41e minuut.
Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 8:0

42e minuut.
Klungelig pakt Álvarez de bal. Urribarri met een sublieme pass. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ranzoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Infante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 24%, Club Deportivo Toto Rubio 76%.
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 9:0

51e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Urribarri heeft problemen om de bal te vangen. Matos probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Urbina rent richting de bal. Matos met een sublieme pass. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Urbina geeft de bal voor. Inworp. Gamboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos is nu in balbezit. Matos geeft een lange en hoge pass. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 10:0

60e minuut.
McIntosh komt het veld opgelopen. Pozo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tavares de bal. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 11:0

63e minuut.
Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni passt de bal in één keer door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares onderschept slim de pass. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tavares draait met de bal, schiet en ... Infante probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni kopt de bal weg. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pozo passt de bal met de wreef. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. Infante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 12:0

75e minuut.
Pozo geeft de bal voor. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 13:0

80e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 14:0

89e minuut.
McIntosh kopt de bal weg. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares onderschept slim de pass. Tavares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 26%, Club Deportivo Toto Rubio 74%.
castañedag - Club Deportivo Toto Rubio 14:0