Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Maracaibo 25 de Marzo FC
Arg02 Tactiek 2....5.....FC.
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 27.9
uitstekend Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Morel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniecki is nu in balbezit. Kamieniecki passt de bal zonder na te denken. Kitsak rent richting de bal. Kitsak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kuształa geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Crespo geeft de bal voor. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Czechowski is nu in balbezit. Czechowski met een sublieme pass. Ovalle is nu in balbezit. Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsak schiet op doel. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Czechowski geeft een lange en hoge pass. Strýc is nu in balbezit. Morel onderschept slim de pass. Morel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 1:0

26e minuut.
Chitrangda met een sublieme pass. Janduda is nu in balbezit. Kamieniecki onderschept slim de pass. Morel rent richting de bal. Morel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rajakangas onderschept slim de pass. Chitrangda onderschept slim de pass. Chitrangda passt de bal zonder na te denken. Daar is Kamieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 2:0

40e minuut.
Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parizotto de bal onder controle te krijgen. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Morel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniecki rent richting de bal. Kitsak rent richting de bal. Kitsak schiet op doel. Cubillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 19%, 25 de Marzo FC 81%.
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 3:0

46e minuut.
Békési komt het veld opgelopen. Castillo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Batorowicz passt de bal met de wreef. Chitrangda rent richting de bal. Chitrangda passt de bal met de wreef. Kamieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kamieniecki haalt uit met een fantastische trap. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 4:0

53e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo geeft de bal voor. Daar is Czechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniecki rent richting de bal. Kamieniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kamieniecki kopt de bal weg. Békési is nu in balbezit. Békési geeft een lange en hoge pass. Czechowski rent richting de bal. Czechowski geeft een lange en hoge pass. Cubillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strýc rent richting de bal. Kamieniecki onderschept slim de pass. Kamieniecki schiet op doel. Cubillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 5:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barkóczi komt het veld opgelopen. Cubillo trapt de bal weg van het doel. Chitrangda kopt de bal weg. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési draait met de bal, schiet en ... Cubillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Doeltrap. Deken komt het veld opgelopen. Późniak komt het veld opgelopen. Cubillo met een harde bal richting middenveld. Batorowicz kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cubillo trapt de bal weg van het doel. Békési is nu in balbezit. Békési draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 6:0

68e minuut.
Zamora geeft de bal voor. Inworp. Batorowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chitrangda geeft de bal voor. Zamora controleert de bal met de borst. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Cubillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 7:0

71e minuut.
Sanz Cordón kopt de bal weg. Czechowski geeft een hoge lob. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Kamieniecki kan de bal niet met de borst controleren. Kamieniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Czechowski passt de bal met de wreef. Ovalle controleert de bal met de borst. Békési is nu in balbezit. Békési schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 8:0

78e minuut.
Winzenried komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Batorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batorowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batorowicz krijgt een gele kaart. Barkóczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovacsics komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sanz Cordón speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 15%, 25 de Marzo FC 85%.
AC Maracaibo - 25 de Marzo FC 8:0