Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL MCBO Deportivo Urdaneta
TOTALFUT Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciurli de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Ciurli onderschept slim de pass. Zencefil rent richting de bal. Zencefil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - Deportivo Urdaneta 1:0

14e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Ciurli onderschept slim de pass. Ciurli probeert naar een medespeler te passen. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baolong met een sublieme pass. Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurli passt de bal met de wreef. Zencefil rent richting de bal. Zencefil draait met de bal, schiet en ... Carrizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - Deportivo Urdaneta 2:0

31e minuut.
Lusso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sadzawicki de bal. Sadzawicki passt de bal zonder na te denken. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Wagarowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guadama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lusso kopt de bal weg. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambrano krijgt een gele kaart. Zencefil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zencefil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadama speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zambrano probeert de bal met de borst te controleren. Rincon is nu in balbezit. Zambrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambrano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Baolong kopt de bal weg. Rincon is nu in balbezit. Rincon passt de bal zonder na te denken. Zencefil rent richting de bal. Zencefil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Ciurli is nu in balbezit. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pineda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL MCBO 33%, Deportivo Urdaneta 67%.
ARSENAL MCBO - Deportivo Urdaneta 2:0

46e minuut.
Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurli verovert de bal door een tackle van achteren. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil haalt uit met een fantastische trap. Carrizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rincon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lusso is nu in balbezit. Lusso speelt de bal door. Ciurli rent richting de bal. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil haalt uit met een fantastische trap. Carrizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil is nu in balbezit. Klungelig pakt Ciurli de bal. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dănceanu komt het veld opgelopen. Kordek met de inworp. Rincon rent richting de bal. Rincon geeft een lange en hoge pass. Carrizo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - Deportivo Urdaneta 3:0

66e minuut.
Benaventte speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Sadzawicki onderschept slim de pass. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Naruszewicz komt het veld opgelopen. Carrizo met een harde bal richting middenveld. Guadama kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Zencefil rent richting de bal. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buhić komt het veld opgelopen. Carrizo trapt de bal weg. Dănceanu heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakubek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buhić met een sublieme pass. Klungelig pakt Scânteianu de bal. Scânteianu passt de bal zonder na te denken. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Villamizar geeft een lange en hoge pass. Bossaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossaert geeft de bal voor. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - Deportivo Urdaneta 4:0

84e minuut.
Villamizar heeft problemen om de bal te vangen. Rincon is nu in balbezit. Rincon passt de bal zonder na te denken. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Scânteianu passt de bal met de wreef. Áñez rent richting de bal. Áñez geeft de bal voor. Buhić is nu in balbezit. Buhić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Sojo de bal. Jakubek is nu in balbezit. Scânteianu rent richting de bal. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon schiet op doel. Carrizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rincon kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu geeft de bal voor. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Carrizo niet meer kan verder spelen. Parra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL MCBO 15%, Deportivo Urdaneta 85%.
ARSENAL MCBO - Deportivo Urdaneta 4:0