Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Zamora Cf castañedag
Normal Tactiek Piedra Filosofal
33% Balbezit 67%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 44.2
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Pisan passt de bal zonder na te denken. Ranzoni speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Palomino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:1

3e minuut.
Carrasquel rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Pisan rent richting de bal. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa passt de bal in één keer door. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Palomino met een harde bal richting middenveld. Daar is Carrasquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pisan is nu in balbezit. Pisan speelt de bal door. Matos met een sublieme pass. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:2

10e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos passt de bal in één keer door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Palomino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:3

11e minuut.
Pisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos rent richting de bal. Matos probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús geeft de bal voor. Pisan maakt een snoekduik en kopt de bal. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos speelt de bal door. Pisan rent richting de bal. Pisan schiet op doel. Palomino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:4

15e minuut.
Gamboa passt de bal in één keer door. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni geeft de bal voor. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:5

18e minuut.
Doeltrap. Palomino met een harde bal richting middenveld. Pisan kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Roscio trapt de bal weg van het doel. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos passt de bal zonder na te denken. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Palomino bokst de bal weg. Daar is Carrasquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:6

19e minuut.
Bracho speelt de bal door. Klungelig pakt Morán de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Palomino met een harde bal richting middenveld. Ranzoni kopt de bal weg. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Palomino bokst de bal weg. Paal!

24e minuut.
Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira passt de bal zonder na te denken. Ranzoni met een sublieme pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:7

24e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal met de wreef. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Salcedo met de inworp. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa onderschept slim de pass. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Almarza met een harde bal richting middenveld. Matos rent richting de bal. Matos passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:8

31e minuut.
Matos passt de bal in één keer door. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan passt de bal zonder na te denken. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:9

35e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Matos onderschept slim de pass. Matos passt de bal in één keer door. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ranzoni speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Figueira rent richting de bal. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos is nu in balbezit. Matos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roscio de bal. Palomino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gamboa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:10

42e minuut.
Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Matos probeert naar een medespeler te passen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira is nu in balbezit. Figueira passt de bal in één keer door. Daar is Ranzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matos met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zamora Cf 91%, castañedag 9%.
Real Zamora Cf - castañedag 0:11

48e minuut.
Carrasquel passt de bal met de wreef. Canorea speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pisan is nu in balbezit. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Pisan heeft problemen om de bal te vangen. Pisan schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisan met een snelle inworp. Matos met een sublieme pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Palomino trapt de bal weg van het doel. Matos kopt de bal weg. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Canorea met een sublieme pass. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan passt de bal zonder na te denken. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Matos passt de bal met de wreef. Canorea is nu in balbezit. Canorea probeert naar een medespeler te passen. Pisan is nu in balbezit. Pisan geeft een lange en hoge pass. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:12

60e minuut.
Palomino probeert naar een medespeler te passen. Morán kopt de bal weg. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pozo komt het veld opgelopen. McIntosh komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Salcedo de bal onder controle te krijgen. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni geeft een lange en hoge pass. Pisan rent richting de bal. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Palomino trapt de bal weg van het doel. Bracho kopt de bal weg. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Palomino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisan is nu in balbezit. Pisan draait met de bal, schiet en ... Palomino bokst de bal weg. Almarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:13

69e minuut.
Pisan rent richting de bal. Pisan passt de bal met de wreef. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Palomino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:14

76e minuut.
Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo geeft de bal voor. Pozo kopt de bal weg. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
McIntosh passt de bal met de wreef. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gamboa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ranzoni zal de hoekschop nemen. Pisan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Bracho is nu in balbezit. McIntosh verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palomino trapt de bal weg. McIntosh kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Palomino met een sublieme pass. McIntosh rent richting de bal. McIntosh met een sublieme pass. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pisan met een snelle inworp. McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh geeft de bal voor. Gamboa krijgt zijn hoofd ertegen. Palomino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - castañedag 0:15

88e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal zonder na te denken. Daar is Pisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Roscio met een harde bal richting middenveld. Pisan kopt de bal weg. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zamora Cf 83%, castañedag 17%.
Real Zamora Cf - castañedag 0:15