Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Portuguesa FC ARSENAL MCBO
albert Tactiek TOTALFUT
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 36.9
matig Schieten redelijk
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koblak trapt de bal weg van het doel. Sáez kan de bal niet met de borst controleren. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tutmaz probeert naar een medespeler te passen. Kordek rent richting de bal. Osmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - ARSENAL MCBO 1:0

15e minuut.
Zencefil speelt de bal door. Sadzawicki rent richting de bal. Ciurli rent richting de bal. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Portuguesa FC - ARSENAL MCBO 1:1

20e minuut.
Ciurli probeert naar een medespeler te passen. Rincon heeft problemen om de bal te vangen. Oulikou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rincon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rincon kan niet meer verder spelen. Buhić komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusso verovert de bal door een tackle van achteren. Lusso passt de bal met de wreef. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - ARSENAL MCBO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 67%, ARSENAL MCBO 33%.
Atlético Portuguesa FC - ARSENAL MCBO 1:2

46e minuut.
Charlet komt het veld opgelopen. Luz komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bossaert geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badalament. Badalament krijgt een gele kaart. Sadzawicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sadzawicki kan niet meer verder spelen. Dani komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zencefil rent richting de bal. Bachmatiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zencefil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bachmatiuk speelt de bal door. Zencefil neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nyers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Osmanoğlu is nu in balbezit. Zencefil begaat een overtreding. Osmanoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dănceanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Scânteianu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zencefil rent richting de bal. Spalma begaat een overtreding. Zencefil raakt geblesseerd tijdens het duel. Zencefil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buhić kopt de bal weg. Klungelig pakt Scânteianu de bal. Scânteianu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Naruszewicz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Spalma probeert naar een medespeler te passen. Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk passt de bal met de wreef. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bossaert speelt de bal door. Peer is nu in balbezit. Buhić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Buhić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buhić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 53%, ARSENAL MCBO 47%.
Atlético Portuguesa FC - ARSENAL MCBO 1:2