Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Toto Rubio AC Maracaibo
Normal Tactiek Arg02
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Urribarri geeft een hoge lob. Oropeza rent richting de bal. Oropeza geeft een hoge lob. Daar is Áñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Áñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Winzenried de bal onder controle te krijgen. Kovacsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovacsics speelt de bal door. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési schiet op doel. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Chitrangda probeert naar een medespeler te passen. Winzenried probeert naar een medespeler te passen. Sanz Cordón geeft een hoge lob. Békési is nu in balbezit. Békési schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:1

11e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Békési verovert de bal door een tackle van achteren. Békési probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Castillo rent richting de bal. Urribarri verovert de bal door een tackle van achteren. Urribarri speelt de bal door. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Chitrangda verovert de bal door een tackle van achteren. Chitrangda passt de bal in één keer door. Békési heeft problemen om de bal te vangen. Békési haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo passt de bal in één keer door. L`Abate rent richting de bal. L`Abate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:2

32e minuut.
Chitrangda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Chitrangda rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Delgado met een snelle inworp. Kovacsics rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urribarri. Urribarri krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Chitrangda rent richting de bal. Castillo rent richting de bal. Békési is nu in balbezit. Békési schiet op doel. Na een snelle pass probeert Urribarri de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. L`Abate rent richting de bal. L`Abate schiet op doel. Infante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:3

38e minuut.
Urbina geeft de bal voor. Békési controleert de bal met de borst. Delgado is nu in balbezit. Békési verovert de bal door een tackle van achteren. Békési schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:4

43e minuut.
Urribarri met een sublieme pass. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă maakt een afschuwelijke overtreding. Caterincă krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Morel komt het veld opgelopen. Kitsak komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Colina is nu in balbezit. Morel onderschept slim de pass. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 59%, AC Maracaibo 41%.
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:4

46e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Urribarri is nu in balbezit. Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Delgado rent richting de bal. Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsak passt de bal zonder na te denken. Morel rent richting de bal. Morel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Castillo rent richting de bal. Chitrangda met een sublieme pass. Kitsak rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:5

54e minuut.
Chitrangda probeert naar een medespeler te passen. Winzenried rent richting de bal. Winzenried passt de bal in één keer door. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gordea geeft de bal voor. Kitsak kopt de bal weg. Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Morel rent richting de bal. Morel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sanz Cordón speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Chitrangda rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:6

64e minuut.
Chitrangda passt de bal met de wreef. Kovacsics is nu in balbezit. Kovacsics passt de bal in één keer door. Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kovacsics passt de bal met de wreef. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel passt de bal in één keer door. Kitsak heeft problemen om de bal te vangen. Kitsak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:7

76e minuut.
Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel rent richting de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Infante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:8

77e minuut.
Albertario komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Batorowicz komt het veld opgelopen. Adurowicz komt het veld opgelopen. Infante trapt de bal weg. Albertario kopt de bal weg. Kitsak kan de bal niet met de borst controleren. Kitsak schiet op doel. Infante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Sanz Cordón passt de bal zonder na te denken. Albertario is nu in balbezit. Albertario met een sublieme pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 81%, AC Maracaibo 19%.
Club Deportivo Toto Rubio - AC Maracaibo 0:9