Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
25 de Marzo FC La Victoria FC
2....5.....FC. Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pasetti kopt de bal weg. Rejski is nu in balbezit. Molletones begaat een overtreding. Molletones krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pasetti rent richting de bal. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski passt de bal zonder na te denken. Pasetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - La Victoria FC 1:0

36e minuut.
Pasetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasetti verovert de bal door een tackle van achteren. Rejski is nu in balbezit. Rejski draait met de bal, schiet en ... Chirinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - La Victoria FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 de Marzo FC 50%, La Victoria FC 50%.
25 de Marzo FC - La Victoria FC 2:0

55e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Rajakangas verovert de bal door een tackle van achteren. Rajakangas speelt de bal door. Pasetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pasetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Późniak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Janduda onderschept slim de pass. Janduda geeft de bal voor. Rejski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Riveros de bal onder controle te krijgen. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ovalle geeft een lange en hoge pass. Saggiomo kopt de bal weg. Dekkers heeft problemen om de bal te vangen. Viña is nu in balbezit. Viña geeft een lange en hoge pass. Cubillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barkóczi komt het veld opgelopen. Deken komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rajakangas is nu in balbezit. Molletones rent richting de bal. Molletones passt de bal zonder na te denken. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - La Victoria FC 3:0

73e minuut.
Doeltrap. Riveros met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Późniak de bal. Deken rent richting de bal. Deken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Barkóczi geeft de bal voor. Klungelig pakt Riveros de bal. Późniak rent richting de bal. Późniak haalt uit met een fantastische trap. Chirinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - La Victoria FC 4:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Bolet de bal onder controle te krijgen. Deken rent richting de bal. Deken passt de bal met de wreef. Późniak rent richting de bal. Późniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Późniak verovert de bal door een tackle van achteren. Molletones met een sublieme pass. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Deken is nu in balbezit. Deken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
25 de Marzo FC - La Victoria FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 de Marzo FC 37%, La Victoria FC 63%.
25 de Marzo FC - La Victoria FC 5:0