Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mara Guabineros FC
Barrera Tactiek LadeFifa
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
33.5 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal zonder na te denken. Bosanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Perea kopt de bal weg. Marchán heeft problemen om de bal te vangen. Perron verovert de bal door een tackle van achteren. Bosanac is nu in balbezit. Bosanac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski passt de bal in één keer door. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - Guabineros FC 0:1

41e minuut.
Quiñones geeft de bal voor. Klungelig pakt Perron de bal. Met opzet legt Marchán zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Marchán moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marchán schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Perron raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dawidowski komt het veld opgelopen. Poniedziałek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Perron rent richting de bal. Perron passt de bal zonder na te denken. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Viollet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - Guabineros FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mara 53%, Guabineros FC 47%.
Atlético Mara - Guabineros FC 0:2

53e minuut.
Verbrugghen passt de bal zonder na te denken. Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron passt de bal in één keer door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel. Viollet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lindström rent richting de bal. Lindström passt de bal met de wreef. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Viollet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - Guabineros FC 0:3

60e minuut.
Butto speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Perron onderschept slim de pass. Klungelig pakt Perron de bal. Perron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Perron verovert de bal door een tackle van achteren. Perron passt de bal zonder na te denken. Jurat is nu in balbezit. Jurat draait met de bal, schiet en ... Viollet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - Guabineros FC 0:4

71e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal zonder na te denken. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - Guabineros FC 0:5

72e minuut.
Castillo komt het veld opgelopen. Medrano komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Verbrugghen met een snelle inworp. Perea rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Viollet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mara - Guabineros FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mara 60%, Guabineros FC 40%.
Atlético Mara - Guabineros FC 0:6