Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Portuguesa CEM F.C
Normal Tactiek Matadora
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten average
average Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Benaventte probeert naar een medespeler te passen. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda geeft een lange en hoge pass. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez geeft een hoge lob. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Domínguez met een sublieme pass. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera geeft de bal voor. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pedroza rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Contreras met een sublieme pass. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Pedroza is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras passt de bal met de wreef. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Portuguesa 62%, CEM F.C 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Portuguesa - CEM F.C 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez met een snelle inworp. Plasencia is nu in balbezit. Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. Vivas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Olivero probeert naar een medespeler te passen. Pedroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez is nu in balbezit. Pedroza onderschept slim de pass. Pedroza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins speelt de bal door. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pedroza is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een lange en hoge pass. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Bolívar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pedroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroza geeft de bal voor. Daar is Bolívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Monagas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Pabón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivas rent richting de bal. Vivas probeert naar een medespeler te passen. Martins is nu in balbezit. Martins draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Portuguesa - CEM F.C 0:1

75e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Pedroza rent richting de bal. Pedroza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguirre komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jiménez met een snelle inworp. Vivas geeft een hoge lob. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Portuguesa - CEM F.C 0:2

85e minuut.
Vivas rent richting de bal. Plasencia met een sublieme pass. Contreras speelt de bal door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Portuguesa 52%, CEM F.C 48%.
Manchester Portuguesa - CEM F.C 0:2