Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gochos F.C. jmst
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa geeft de bal voor. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toloza rent richting de bal. Toloza passt de bal zonder na te denken. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal in één keer door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal met de wreef. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gochos F.C. - jmst 1:0

35e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gochos F.C. 48%, jmst 52%.
Gochos F.C. - jmst 1:0

48e minuut.
Baena onderschept slim de pass. Baena probeert naar een medespeler te passen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Fasciana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toloza is nu in balbezit. Toloza haalt uit met een fantastische trap. Fasciana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gochos F.C. - jmst 1:1

50e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft een hoge lob. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bravo met de inworp. Klungelig pakt Baena de bal. Baena passt de bal zonder na te denken. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tavares passt de bal in één keer door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Márquez probeert de bal met de borst te controleren. Márquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen. Anzoátegui heeft problemen om de bal te vangen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado passt de bal met de wreef. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gochos F.C. 43%, jmst 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gochos F.C. - jmst 1:1