Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo Jesús FC REAL 3B
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Klungelig pakt Bastardo de bal. Rodríguez geeft een hoge lob. Chourio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palacio is nu in balbezit. Palacio haalt uit met een fantastische trap. Valiente bokst de bal weg.

11e minuut.
Perea rent richting de bal. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Plasencia maakt een afschuwelijke overtreding. Plasencia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Palacio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruzual zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valiente met een sublieme pass. Bruzual kopt de bal weg. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bastardo onderschept slim de pass. Duarte geeft een hoge lob. Silvestre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Túñez is nu in balbezit. Túñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo Jesús - FC REAL 3B 1:0

21e minuut.
Olarte is nu in balbezit. Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo passt de bal zonder na te denken. Daar is Silvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo Jesús - FC REAL 3B 2:0

42e minuut.
Nava geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamargo met een snelle inworp. Túñez is nu in balbezit. Túñez haalt uit met een fantastische trap. Patiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Túñez verovert de bal door een tackle van achteren. Túñez passt de bal zonder na te denken. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre draait met de bal, schiet en ... Patiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo Jesús - FC REAL 3B 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo Jesús 56%, FC REAL 3B 44%.
deportivo Jesús - FC REAL 3B 3:0

58e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez verovert de bal door een tackle van achteren. Túñez speelt de bal door. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo Jesús - FC REAL 3B 4:0

72e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Túñez rent richting de bal. Túñez speelt de bal door. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chourio geeft een hoge lob. Silvestre is nu in balbezit. Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Túñez is nu in balbezit. Túñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo Jesús 41%, FC REAL 3B 59%.
deportivo Jesús - FC REAL 3B 4:0