Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CEM F.C Guabineros FC
Matadora Tactiek LadeFifa
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 45.5
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Brzozowski geeft een hoge lob. Bosanac kopt de bal weg. Aranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Jurat haalt uit met een fantastische trap. Aranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurat maakt een snoekduik en kopt de bal. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal in één keer door. Vivas met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft een hoge lob. Kollmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Wlazłowicz passt de bal met de wreef. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal zonder na te denken. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal met de wreef. Perron speelt de bal door. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bá Lộc speelt de bal door. Aranda is nu in balbezit. Perron verovert de bal door een tackle van achteren. Perron geeft een lange en hoge pass. Jurat springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Buitenspel voor Wlazłowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Bazluk neemt vlug de vrije trap. Jurat kopt de bal weg. Bosanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Álvarez met de inworp. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Martins geeft de bal voor. Wlazłowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CEM F.C - Guabineros FC 1:0

39e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosanac onderschept slim de pass. Bosanac passt de bal met de wreef. Jurat rent richting de bal. Jurat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEM F.C 77%, Guabineros FC 23%.
CEM F.C - Guabineros FC 1:0

46e minuut.
Dawidowski komt het veld opgelopen. Poniedziałek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Valvo rent richting de bal. Valvo geeft een lange en hoge pass. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Perron de bal. Perron passt de bal in één keer door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CEM F.C - Guabineros FC 1:1

54e minuut.
Lindström rent richting de bal. Lindström geeft een hoge lob. Dawidowski rent richting de bal. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Perron passt de bal met de wreef. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto met een sublieme pass. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Brzozowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Simonelli de bal onder controle te krijgen. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CEM F.C - Guabineros FC 1:2

67e minuut.
Jiménez geeft een hoge lob. Perron heeft problemen om de bal te vangen. Perron speelt de bal door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barreto zal de hoekschop nemen. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Vivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreto. Vivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolívar komt het veld opgelopen. Contreras met een snel genomen vrije trap. Álvarez kopt de bal weg. Bazluk kan de bal niet met de borst controleren. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Monagas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguirre komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar passt de bal in één keer door. Contreras controleert de bal met de borst. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski passt de bal met de wreef. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CEM F.C - Guabineros FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEM F.C 74%, Guabineros FC 26%.
CEM F.C - Guabineros FC 1:3