Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PESCA FC mampa blues
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Olivero rent richting de bal. Valdés is nu in balbezit. Olivero begaat een overtreding. Olivero krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Valdés rent richting de bal. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte passt de bal in één keer door. Barroso rent richting de bal. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Antúnez met een sublieme pass. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bolívar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas rent richting de bal. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte schiet op doel. Pabón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria passt de bal in één keer door. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PESCA FC 45%, mampa blues 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PESCA FC - mampa blues 0:0

48e minuut.
Cardozo passt de bal zonder na te denken. Páez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallenilla. Vallenilla krijgt een gele kaart. Páez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cardozo met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oropeza speelt de bal door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sira onderschept slim de pass. Sira speelt de bal door. Iriarte rent richting de bal. Iriarte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo is nu in balbezit. Sira onderschept slim de pass. Sira geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PESCA FC - mampa blues 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PESCA FC 57%, mampa blues 43%.
PESCA FC - mampa blues 1:0