Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guabineros FC Manchester Portuguesa
LadeFifa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 21.3
solid Schieten weak
adequate Passen average
good Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Perron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perron passt de bal met de wreef. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Lindström probeert de bal aan de voet te houden. Perron met een sublieme pass. Jurat heeft problemen om de bal te vangen. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron geeft de bal voor. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel. Castañeda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 1:0

19e minuut.
Osorio geeft een hoge lob. Bá Lộc rent richting de bal. Bá Lộc speelt de bal door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ... Guerra bokst de bal weg. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 2:0

28e minuut.
Bosanac geeft de bal voor. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft een hoge lob. Jurat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 3:0

29e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto geeft een hoge lob. Bosanac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosanac onderschept slim de pass. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 4:0

33e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto speelt de bal door. Bosanac is nu in balbezit. Bosanac haalt uit met een fantastische trap. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jurat de bal. Jurat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Barreto geeft een lange en hoge pass. Jurat rent richting de bal. Jurat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron passt de bal zonder na te denken. Bosanac rent richting de bal. Bosanac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Poniedziałek komt het veld opgelopen. Dawidowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 21%, Manchester Portuguesa 79%.
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 4:0

52e minuut.
Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jurat raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurat neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto met een sublieme pass. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Perron onderschept slim de pass. Perron speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel. Guerra bokst de bal weg.

60e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski met een sublieme pass. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plasencia heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 5:0

64e minuut.
Plasencia rent richting de bal. Plasencia passt de bal met de wreef. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 6:0

66e minuut.
Perron geeft een hoge lob. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 7:0

66e minuut.
Pedroza probeert naar een medespeler te passen. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski onderschept slim de pass. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 8:0

68e minuut.
Guerra trapt de bal weg. Barreto kopt de bal weg. Klungelig pakt Domínguez de bal. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. Barreto speelt de bal door. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 9:0

79e minuut.
Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dawidowski controleert de bal met de borst. Castañeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dawidowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castañeda geeft de bal voor. Perron komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Plasencia rent richting de bal. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Plasencia is nu in balbezit. Plasencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grajkowski de bal. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Jurat is nu in balbezit. Osorio onderschept slim de pass. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dawidowski is nu in balbezit. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 14%, Manchester Portuguesa 86%.
Guabineros FC - Manchester Portuguesa 9:0