Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jmst Guabineros FC
433 Tactiek LadeFifa
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Barreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tortolero speelt de bal door. Jurat rent richting de bal. Jurat schiet op doel. Barreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:1

5e minuut.
Valvo is nu in balbezit. Tovar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valvo. Valvo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Anzoátegui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perron met een snelle inworp. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brzozowski met een sublieme pass. Barreto is nu in balbezit. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:2

15e minuut.
Perron passt de bal met de wreef. Tortolero rent richting de bal. Tortolero met een sublieme pass. Jurat rent richting de bal. Jurat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:3

23e minuut.
Lindström geeft een hoge lob. Jurat probeert de bal aan de voet te houden. Jurat passt de bal in één keer door. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero draait met de bal, schiet en ... Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Baena geeft een lange en hoge pass. Bá Lộc met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Baena de bal onder controle te krijgen. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:4

30e minuut.
Anzoátegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barreto zal de hoekschop nemen. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Perron probeert naar een medespeler te passen. Tortolero rent richting de bal. Tortolero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Toloza is nu in balbezit. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski geeft de bal voor. Jurat is nu in balbezit. Jurat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:5

36e minuut.
Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bazluk de bal. Bazluk passt de bal met de wreef. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel. Barreto bokst de bal weg.

37e minuut.
Perron rent richting de bal. Perron geeft een hoge lob. Tortolero kopt de bal weg. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:6

39e minuut.
Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski geeft de bal voor. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmst 77%, Guabineros FC 23%.
jmst - Guabineros FC 0:7

46e minuut.
Dawidowski komt het veld opgelopen. Poniedziałek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perron is nu in balbezit. Perron met een sublieme pass. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Barreto met een harde bal richting middenveld. Brzozowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dawidowski de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Anzoátegui passt de bal zonder na te denken. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal zonder na te denken. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo rent richting de bal. Jurat verovert de bal door een tackle van achteren. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:8

70e minuut.
Perron geeft een hoge lob. Dawidowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rosa ... Strafschop! Rosa krijgt een gele kaart. Dawidowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:9

73e minuut.
Toloza speelt de bal door. Rosa is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Jurat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:10

76e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Perron geeft een hoge lob. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Perron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzozowski heeft problemen om de bal te vangen. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski schiet op doel. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:11

83e minuut.
Barreto onderschept slim de pass. Barreto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rauseo de bal. Jurat is nu in balbezit. Jurat geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Guabineros FC 0:12

84e minuut.
Villalba speelt de bal door. Dawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmst 82%, Guabineros FC 18%.
jmst - Guabineros FC 0:12