Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gochos F.C. Atlético Mara
Normal Tactiek Barrera
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


21e minuut.
Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini probeert naar een medespeler te passen. Aalken is nu in balbezit. Aalken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gochos F.C. - Atlético Mara 0:1

25e minuut.
Santeliz kopt de bal weg. Tavares is nu in balbezit. Aalken verovert de bal door een tackle van achteren. Aalken draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Quintana de bal. Fasciana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Andrieş verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieş geeft de bal voor. Aalken rent richting de bal. Aalken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Quiñones met een snelle inworp. Santeliz probeert naar een medespeler te passen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita geeft een hoge lob. Quintana probeert de bal met de borst te controleren. Fasciana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gochos F.C. 79%, Atlético Mara 21%.
Gochos F.C. - Atlético Mara 0:1

46e minuut.
Roncolho komt het veld opgelopen. Becerra komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Perea is nu in balbezit. Perea geeft de bal voor. Quiñones met een sublieme pass. Aalken rent richting de bal. Aalken haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolívar krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş onderschept slim de pass. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Aalken rent richting de bal. Aalken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Perea rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado schiet op doel. Becerra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gochos F.C. 69%, Atlético Mara 31%.
Gochos F.C. - Atlético Mara 0:1