Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Portuguesa mampa blues
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pedroza verovert de bal door een tackle van achteren. Canales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pedroza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramos met een snel genomen vrije trap. Hernández krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Valdés onderschept slim de pass. Pedroza rent richting de bal. Pedroza speelt de bal door. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pedroza haalt uit met een fantastische trap. Pabón speelt de bal door. Ramos kopt de bal weg. Pedroza heeft problemen om de bal te vangen. Pedroza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Pedroza heeft problemen om de bal te vangen. Valdés is nu in balbezit. Pedroza onderschept slim de pass. Pedroza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés onderschept slim de pass. Pedroza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedroza krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Domínguez de bal. Hernández is nu in balbezit. Hernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pedroza is nu in balbezit. Pedroza passt de bal met de wreef. Hernández is nu in balbezit. Hernández haalt uit met een fantastische trap. De Ornelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pabón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Pedroza kan de bal niet met de borst controleren. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Pedroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Portuguesa 36%, mampa blues 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Portuguesa - mampa blues 0:0

48e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Portuguesa - mampa blues 0:1

54e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal in één keer door. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pabón niet meer kan verder spelen. Perea komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pabón geeft de bal voor. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Portuguesa - mampa blues 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Portuguesa 39%, mampa blues 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Portuguesa - mampa blues 1:1