Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORORO FC Heroes de Falcon FC
matadora Tactiek Heroes...
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
35 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Trabzon heeft problemen om de bal te vangen. Lineker rent richting de bal. Lineker geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Hurtado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Võsoberg probeert naar een medespeler te passen. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Hurtado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FORORO FC - Heroes de Falcon FC 0:1

22e minuut.
Dobek met de inworp. Araujo rent richting de bal. Met opzet legt Võsoberg zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Võsoberg moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Võsoberg schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Gregor rent richting de bal. Alfredo Jaconi onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORORO FC 53%, Heroes de Falcon FC 47%.
FORORO FC - Heroes de Falcon FC 0:1

46e minuut.
Viscaal komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gregor kopt de bal weg. Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. Hurtado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORORO FC - Heroes de Falcon FC 0:2

50e minuut.
Rydlewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gregor de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Specht onderschept slim de pass. Specht haalt uit met een fantastische trap. Viscaal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gregor is nu in balbezit. Alfredo Jaconi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfredo Jaconi passt de bal zonder na te denken. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gregor verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gregor. Gregor krijgt een gele kaart.

59e minuut.
El Ghafour rent richting de bal. El Ghafour passt de bal in één keer door. Daar is Specht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. Viscaal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FORORO FC - Heroes de Falcon FC 1:2

69e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araujo. Araujo krijgt een gele kaart. Ahmad Arsidi raakt geblesseerd tijdens het duel. Szegletes komt het veld opgelopen. De Ornelas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Araujo passt de bal in één keer door. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea geeft een hoge lob. Trabzon is nu in balbezit. Trabzon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özkemal komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORORO FC 56%, Heroes de Falcon FC 44%.
FORORO FC - Heroes de Falcon FC 1:2