Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tronconaleros futbol club El Vigía Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 23.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Moreno speelt de bal door. Savarino is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano is nu in balbezit. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Chacao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Perozo met een snelle inworp. Castellano rent richting de bal. Castellano geeft een lange en hoge pass. Chacao bokst de bal weg.

22e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez speelt de bal door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Guzmán met een sublieme pass. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel onderschept slim de pass. Dudamel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tronconaleros futbol club 43%, El Vigía Fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tronconaleros futbol club - El Vigía Fc 0:0

77e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Chacao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tronconaleros futbol club - El Vigía Fc 1:0

85e minuut.
Dudamel passt de bal met de wreef. Moreno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolgetta. Dolgetta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tronconaleros futbol club 42%, El Vigía Fc 58%.
tronconaleros futbol club - El Vigía Fc 1:0