Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los pana Tean 3B CF
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten very good
average Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Bustamante kopt de bal weg. Malano is nu in balbezit. Malano passt de bal in één keer door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hartveit passt de bal met de wreef. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft de bal voor. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brito rent richting de bal. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Wan-Bissaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hartveit met een sublieme pass. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu passt de bal in één keer door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu passt de bal zonder na te denken. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa geeft een lange en hoge pass. Carnegie rent richting de bal. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Wan-Bissaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu speelt de bal door. Klungelig pakt Bogoescu de bal. Bogoescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:1

31e minuut.
Malano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Riberos de bal. Hartveit geeft een lange en hoge pass. Bogoescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Olivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Bustamante de bal. Malano rent richting de bal. Canache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hartveit kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Malano rent richting de bal. Villa begaat een overtreding. Villa krijgt een gele kaart. Malano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hartveit kopt de bal weg. Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante rent richting de bal. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Andreiescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hartveit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartveit probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Malano passt de bal met de wreef. Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen. Malano is nu in balbezit. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pana 70%, Tean 3B CF 30%.
los pana - Tean 3B CF 0:2

51e minuut.
Malano onderschept slim de pass. Malano speelt de bal door. Hartveit met een sublieme pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Brito kopt de bal weg. Cimera heeft problemen om de bal te vangen. Cimera geeft de bal voor. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu geeft een hoge lob. Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Malano passt de bal in één keer door. Andreiescu speelt de bal door. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel. Olivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:3

64e minuut.
Wan-Bissaka probeert naar een medespeler te passen. Malano kopt de bal weg. Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Andreiescu met een sublieme pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:4

66e minuut.
Brito speelt de bal door. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Carnegie rent richting de bal. Carnegie geeft de bal voor. Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:5

72e minuut.
Andreiescu passt de bal in één keer door. Canache met een sublieme pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Olivera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:6

76e minuut.
Hartveit speelt de bal door. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu speelt de bal door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Canache heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Olivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:7

82e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit verovert de bal door een tackle van achteren. Hartveit met een sublieme pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Tean 3B CF 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pana 63%, Tean 3B CF 37%.
los pana - Tean 3B CF 0:8