Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrashers FC Helmon City
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 23
redelijk Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Valiente geeft de bal voor. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscio met een sublieme pass. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda geeft de bal voor. Piggot kopt de bal weg. Tavare rent richting de bal. Tavare schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - Helmon City 1:0

10e minuut.
Maestre passt de bal met de wreef. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roscio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrashers FC 53%, Helmon City 47%.
Thrashers FC - Helmon City 1:0

56e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Ríos passt de bal in één keer door. Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - Helmon City 2:0

57e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo met een sublieme pass. Tavare is nu in balbezit. Piggot is nu in balbezit. Piggot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - Helmon City 3:0

75e minuut.
Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare passt de bal in één keer door. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereau onderschept slim de pass. Bereau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrashers FC 41%, Helmon City 59%.
Thrashers FC - Helmon City 3:0