Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jririe Heroes de Falcon FC
442 Tactiek Heroes...
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 44.5
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro rent richting de bal. Ahmad Arsidi onderschept slim de pass. Ahmad Arsidi geeft een lange en hoge pass. Paal! Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ahmad Arsidi onderschept slim de pass. Ahmad Arsidi speelt de bal door. Büyükses is nu in balbezit. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Büyükses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:1

5e minuut.
Büyükses passt de bal in één keer door. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi passt de bal met de wreef. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Opěnka kopt de bal weg. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi geeft een hoge lob. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alfredo Jaconi de bal. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marchán rent richting de bal. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses onderschept slim de pass. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:2

17e minuut.
Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Büyükses is nu in balbezit. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:3

18e minuut.
Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi probeert naar een medespeler te passen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos bokst de bal weg.

20e minuut.
Von Thielmann onderschept slim de pass. Lineker is nu in balbezit. Leal begaat een overtreding. Leal krijgt een gele kaart. Lineker roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lineker kan niet meer verder spelen. De Ornelas komt het veld opgelopen. Von Thielmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Büyükses kopt de bal weg. Ahmad Arsidi heeft problemen om de bal te vangen. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:4

22e minuut.
Ahmad Arsidi controleert de bal met de borst. Ahmad Arsidi passt de bal met de wreef. Daar is Büyükses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:5

28e minuut.
Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Marchán onderschept slim de pass. Quốc Hưng geeft een lange en hoge pass. Büyükses krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:6

31e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Opěnka met de inworp. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:7

32e minuut.
Von Thielmann geeft de bal voor. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses passt de bal zonder na te denken. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Ahmad Arsidi speelt de bal door. Klungelig pakt Alfredo Jaconi de bal. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:8

39e minuut.
Ahmad Arsidi heeft problemen om de bal te vangen. Ahmad Arsidi schiet op doel. Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:9

45e minuut.
Doeltrap. Viscaal komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Leal met een sublieme pass. Klungelig pakt Marchán de bal. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jririe 76%, Heroes de Falcon FC 24%.
jririe - Heroes de Falcon FC 0:9

51e minuut.
Von Thielmann kopt de bal weg. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses speelt de bal door. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:10

58e minuut.
Opěnka passt de bal in één keer door. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi met een sublieme pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Opěnka rent richting de bal. Opěnka passt de bal zonder na te denken. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi schiet op doel. Acevedo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Acevedo trapt de bal weg van het doel. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alfredo Jaconi probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. Büyükses is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:11

67e minuut.
Prinssen geeft een hoge lob. Arreaza is nu in balbezit. Ahmad Arsidi onderschept slim de pass. Ahmad Arsidi schiet op doel. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:12

68e minuut.
Szegletes komt het veld opgelopen. Leal speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal zonder na te denken. Büyükses controleert de bal met de borst. Büyükses geeft een lange en hoge pass. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Özkemal komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Von Thielmann speelt de bal door. Özkemal rent richting de bal. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:13

75e minuut.
Inworp. Petrazzoli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Özkemal met een sublieme pass. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka passt de bal in één keer door. Petrazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:14

78e minuut.
Klungelig pakt Opěnka de bal. Opěnka passt de bal in één keer door. Montenegro rent richting de bal. Özkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Quốc Hưng passt de bal zonder na te denken. Arreaza rent richting de bal. Arreaza geeft een hoge lob. Daar is Özkemal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Opěnka met een sublieme pass. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft de bal voor. Özkemal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - Heroes de Falcon FC 0:15

84e minuut.
Petrazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Petrazzoli passt de bal zonder na te denken. Opěnka met een sublieme pass. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Petrazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Von Thielmann passt de bal zonder na te denken. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka geeft de bal voor. Özkemal kopt de bal weg. Castellanos bokst de bal weg. Petrazzoli kan de bal niet met de borst controleren. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jririe 74%, Heroes de Falcon FC 26%.
jririe - Heroes de Falcon FC 0:15