Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Monster FC FORORO FC
433 Tactiek matadora
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Ortuño is nu in balbezit. Trabzon verovert de bal door een tackle van achteren. Trabzon speelt de bal door. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Trabzon met een snelle inworp. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:1

16e minuut.
Aray trapt de bal weg. Taliani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valbuena de bal onder controle te krijgen. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Aray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jeannin rent richting de bal. Jeannin schiet op doel. Aray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:2

22e minuut.
Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda passt de bal in één keer door. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Aray bokst de bal weg.

24e minuut.
Trabzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzon passt de bal in één keer door. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:3

27e minuut.
Trabzon heeft problemen om de bal te vangen. Trabzon met een sublieme pass. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Jeannin schiet op doel. Aray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:4

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trabzon met een snelle inworp. Araujo met een sublieme pass. Jeannin rent richting de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ... Aray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Trabzon probeert naar een medespeler te passen. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin passt de bal in één keer door. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini schiet op doel. Aray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Trabzon neemt de hoekschop. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Mancini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:5

43e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Jeannin rent richting de bal. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mancini de bal. Mancini schiet op doel. Paal! Aray speelt de bal door. Dobek kopt de bal weg. Mancini rent richting de bal. Mancini schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Monster FC 80%, FORORO FC 20%.
The Monster FC - FORORO FC 0:5

47e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cabral geeft een hoge lob. Trabzon kopt de bal weg. Mancini is nu in balbezit. Mancini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal in één keer door. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:6

55e minuut.
Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannin geeft de bal voor. Trabzon kopt de bal weg. Mancini is nu in balbezit. Mancini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:7

58e minuut.
Araujo onderschept slim de pass. Araujo geeft een lange en hoge pass. Valbuena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini haalt uit met een fantastische trap. Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Mancini de bal. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini onderschept slim de pass. Mancini draait met de bal, schiet en ... Aray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:8

67e minuut.
Bracho geeft een lange en hoge pass. Stolojan kopt de bal weg. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jeannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Jeannin speelt de bal door. Mancini is nu in balbezit. Mancini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bracho de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:9

76e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Trabzon speelt de bal door. Jeannin rent richting de bal. Jeannin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo speelt de bal door. Mancini probeert de bal met de borst te controleren. Mancini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Monster FC - FORORO FC 0:10

87e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin speelt de bal door. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hurtado met een sublieme pass. Trabzon kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabral de bal. Mancini rent richting de bal. Mancini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Trabzon kopt de bal weg. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jeannin de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mancini is nu in balbezit. Mancini haalt uit met een fantastische trap. Aray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Monster FC 79%, FORORO FC 21%.
The Monster FC - FORORO FC 0:10