Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helmon City Tean 3B CF
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu passt de bal zonder na te denken. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helmon City - Tean 3B CF 0:1

13e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Carbonell rent richting de bal. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu geeft de bal voor. Bogoescu springt en kopt de bal. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu passt de bal met de wreef. Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helmon City - Tean 3B CF 0:2

19e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu geeft een hoge lob. Bogoescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wan-Bissaka speelt de bal door. Malano kopt de bal weg. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helmon City 59%, Tean 3B CF 41%.
Helmon City - Tean 3B CF 0:2

48e minuut.
Malano met een snelle inworp. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu passt de bal met de wreef. Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helmon City - Tean 3B CF 0:3

54e minuut.
Hartveit met een sublieme pass. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu speelt de bal door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helmon City - Tean 3B CF 0:4

55e minuut.
Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu passt de bal met de wreef. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Bogoescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helmon City - Tean 3B CF 0:5

59e minuut.
Klungelig pakt Bogoescu de bal. Hartveit is nu in balbezit. Hartveit passt de bal in één keer door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano is nu in balbezit. Malano passt de bal met de wreef. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Atmodjo probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Hartveit de bal. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Klungelig pakt Andreiescu de bal. Andreiescu geeft een hoge lob. Ríos controleert de bal met de borst. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Escobar bokst de bal weg.

76e minuut.
Hartveit is nu in balbezit. Hartveit passt de bal zonder na te denken. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Bogoescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helmon City - Tean 3B CF 0:6

79e minuut.
Medrano probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Bogoescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Andreiescu met een sublieme pass. Hartveit probeert naar een medespeler te passen. Ríos rent richting de bal. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Atmodjo heeft problemen om de bal te vangen. Atmodjo geeft een lange en hoge pass. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu schiet op doel. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hartveit is nu in balbezit. Hartveit passt de bal met de wreef. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu geeft de bal voor. Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Cimera onderschept slim de pass. Cimera speelt de bal door. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Bogoescu springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Helmon City - Tean 3B CF 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helmon City 71%, Tean 3B CF 29%.
Helmon City - Tean 3B CF 0:7