Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes de Falcon FC The Monster FC
Heroes... Tactiek 433
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 25.8
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Büyükses passt de bal met de wreef. Quốc Hưng met een sublieme pass. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Bracho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 1:0

3e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valbuena. Alfredo Jaconi raakt geblesseerd tijdens het duel. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Quốc Hưng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Büyükses maakt een snoekduik en kopt de bal. Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Büyükses de bal onder controle te krijgen. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Ahmad Arsidi de bal. Ahmad Arsidi probeert naar een medespeler te passen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. Cabral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 2:0

12e minuut.
Filisiński probeert de bal aan de voet te houden. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi passt de bal zonder na te denken. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho passt de bal met de wreef. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi schiet op doel. Aray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 3:0

18e minuut.
Opěnka geeft een lange en hoge pass. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses met een sublieme pass. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 4:0

19e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Castellin heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Filisiński met een sublieme pass. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahmad Arsidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Arsidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 5:0

27e minuut.
Aray speelt de bal door. Filisiński is nu in balbezit. Filisiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Büyükses de bal. Büyükses schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Von Thielmann met een sublieme pass. Filisiński speelt de bal door. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 6:0

36e minuut.
Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi speelt de bal door. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. Aray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 7:0

38e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Alfredo Jaconi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfredo Jaconi probeert naar een medespeler te passen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Opěnka kopt de bal weg. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi probeert naar een medespeler te passen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. Aray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahmad Arsidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szegletes komt het veld opgelopen. Filisiński neemt de hoekschop. Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Castellin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 18%, The Monster FC 82%.
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 8:0

46e minuut.
Viscaal komt het veld opgelopen. Villalba speelt de bal door. Castellin probeert naar een medespeler te passen. Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Aray bokst de bal weg.

47e minuut.
Opěnka rent richting de bal. Szegletes rent richting de bal. Szegletes passt de bal met de wreef. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka verovert de bal door een tackle van achteren. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi speelt de bal door. Opěnka heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes rent richting de bal. Szegletes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alfredo Jaconi de bal. Alfredo Jaconi geeft een hoge lob. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 9:0

68e minuut.
Inworp. De Ornelas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Alfredo Jaconi heeft problemen om de bal te vangen. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 10:0

69e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Szegletes is nu in balbezit. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özkemal komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petrazzoli komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Petrazzoli is nu in balbezit. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli onderschept slim de pass. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bracho probeert naar een medespeler te passen. Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft een lange en hoge pass. Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli schiet op doel. Aray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Hưng passt de bal in één keer door. Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 20%, The Monster FC 80%.
Heroes de Falcon FC - The Monster FC 10:0