Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela evolución Olympus CF
433 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten matig
matig Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greco met een snelle inworp. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Olympus CF 0:1

9e minuut.
De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Almarza rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Linárez verovert de bal door een tackle van achteren. Linárez probeert naar een medespeler te passen. Greco met een sublieme pass. Ortega controleert de bal met de borst. Ortega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mireles is nu in balbezit. Mireles geeft de bal voor. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Linárez is nu in balbezit. Linárez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Greco zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Greco de bal. Greco geeft de bal voor. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela evolución 54%, Olympus CF 46%.
Venezuela evolución - Olympus CF 0:1

49e minuut.
Cuares controleert de bal met de borst. Cuares geeft een hoge lob. Almarza probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Linárez neemt de hoekschop. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cuares heeft problemen om de bal te vangen. Linárez is nu in balbezit. Castro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Linárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortega neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ortega haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal met de borst te controleren. Linárez rent richting de bal. Linárez haalt uit met een fantastische trap. Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Riera passt de bal met de wreef. Yánez is nu in balbezit. Yánez passt de bal in één keer door. Linárez rent richting de bal. Linárez draait met de bal, schiet en ... Noguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Reyna geeft de bal voor. Lucena is nu in balbezit. Lucena geeft een hoge lob. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mireles geeft de bal voor. Yánez probeert de bal met de borst te controleren. Yánez geeft een hoge lob. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela evolución - Olympus CF 1:1

83e minuut.
Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco speelt de bal door. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Viña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Olympus CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela evolución 53%, Olympus CF 47%.
Venezuela evolución - Olympus CF 2:1