Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Vigía Fc The Time is out
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dudamel probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta geeft een hoge lob. Dudamel rent richting de bal. Dudamel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Serra met de inworp. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano passt de bal met de wreef. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jaramillo kopt de bal weg. Acosta geeft een hoge lob. Moronta heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - The Time is out 1:0

9e minuut.
Daar is Dudamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente speelt de bal door. Saggiomo is nu in balbezit. Saggiomo draait met de bal, schiet en ... Chacao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Reinoso speelt de bal door. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta onderschept slim de pass. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Reinoso passt de bal zonder na te denken. Inworp. Guzmán met de inworp. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel schiet op doel. Patiño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Vigía Fc 49%, The Time is out 51%.
El Vigía Fc - The Time is out 1:0

74e minuut.
Moronta rent richting de bal. Moronta passt de bal met de wreef. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Saggiomo rent richting de bal. Saggiomo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán geeft een hoge lob. Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bottini heeft problemen om de bal te vangen. Bottini geeft een lange en hoge pass. Velásquez is nu in balbezit. Saggiomo verovert de bal door een tackle van achteren. Saggiomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Vigía Fc - The Time is out 1:1

84e minuut.
Savarino speelt de bal door. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto verovert de bal door een tackle van achteren. Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Vigía Fc 34%, The Time is out 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Vigía Fc - The Time is out 1:1