Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los pana Helmon City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten weak
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Inworp. Abreu met de inworp. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mercedes geeft de bal voor. Marcano kopt de bal weg. Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Helmon City 1:0

29e minuut.
Villa geeft de bal voor. Daar is Medrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Roscio probeert naar een medespeler te passen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache rent richting de bal. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo schiet op doel. Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Brito passt de bal in één keer door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los pana - Helmon City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pana 52%, Helmon City 48%.
los pana - Helmon City 2:0

48e minuut.
Carbonell geeft een lange en hoge pass. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscio probeert naar een medespeler te passen. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ... Olivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal met de wreef. Medrano rent richting de bal. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos geeft de bal voor. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pana 52%, Helmon City 48%.
los pana - Helmon City 2:0