Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Vigía Fc Heroes de Falcon FC
Normal Tactiek Heroes...
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten excellent
average Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Filisiński kopt de bal weg. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. Chacao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 0:1

12e minuut.
Filisiński met een sublieme pass. Guzmán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfredo Jaconi. Alfredo Jaconi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi passt de bal met de wreef. Özkemal rent richting de bal. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Büyükses de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Savarino is nu in balbezit. Filisiński onderschept slim de pass. Filisiński passt de bal met de wreef. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 0:2

26e minuut.
Chacao met een harde bal richting middenveld. Alfredo Jaconi kopt de bal weg. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 0:3

30e minuut.
Savarino is nu in balbezit. Alfredo Jaconi onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi speelt de bal door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 0:4

31e minuut.
Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi passt de bal in één keer door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 0:5

36e minuut.
Daar is Opěnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opěnka speelt de bal door. Dudamel rent richting de bal. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 1:5

44e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi passt de bal in één keer door. Özkemal rent richting de bal. Özkemal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 1:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viscaal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Vigía Fc 77%, Heroes de Falcon FC 23%.
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 1:6

46e minuut.
Büyükses is nu in balbezit. Büyükses passt de bal in één keer door. Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka geeft de bal voor. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Opěnka heeft problemen om de bal te vangen. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Özkemal rent richting de bal. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Quốc Hưng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alfredo Jaconi de bal. Alfredo Jaconi probeert naar een medespeler te passen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chacao trapt de bal weg. Filisiński kopt de bal weg. Özkemal rent richting de bal. Büyükses rent richting de bal. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Filisiński met een sublieme pass. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Büyükses de bal. Büyükses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Von Thielmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Dudamel de bal. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi schiet op doel. Chacao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Chacao probeert naar een medespeler te passen. Filisiński kopt de bal weg. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel. Chacao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 1:7

66e minuut.
Szegletes komt het veld opgelopen. De Ornelas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Von Thielmann speelt de bal door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Büyükses de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Murillo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrazzoli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Carvajal trapt de bal weg. Quốc Hưng kopt de bal weg. Klungelig pakt Velásquez de bal. Petrazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 1:8

80e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrazzoli is nu in balbezit. Murillo rent richting de bal. Murillo schiet op doel. Chacao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 1:9

82e minuut.
De Ornelas speelt de bal door. Velásquez is nu in balbezit. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Petrazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chacao trapt de bal weg. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas speelt de bal door. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Opěnka geeft de bal voor. Klungelig pakt Petrazzoli de bal. Carvajal rent richting de bal. Petrazzoli onderschept slim de pass. Petrazzoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Vigía Fc 73%, Heroes de Falcon FC 27%.
El Vigía Fc - Heroes de Falcon FC 1:9