Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilija Smarhon` virtu
вышша лига Tactiek viktory
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Loktseu geeft een lange en hoge pass. Redlinger rent richting de bal. Quang Khanh is nu in balbezit. Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Quang Khanh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotwica komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Redlinger rent richting de bal. Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Rep speelt de bal door. van de Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Engel schiet op doel. Kobyliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Starastsenka passt de bal in één keer door. Samuschyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuschyk passt de bal met de wreef. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilija Smarhon` 51%, virtu 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vilija Smarhon` - virtu 0:0

46e minuut.
Juhász komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Kovalciuk onderschept slim de pass. van de Engel verovert de bal door een tackle van achteren. van de Engel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilija Smarhon` - virtu 0:1

53e minuut.
Yanikyan met een sublieme pass. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk met een sublieme pass. van de Engel rent richting de bal. van de Engel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Klungelig pakt Stronach de bal. Juhász rent richting de bal. Bryła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bryła moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bryła schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Szmatiuk kopt de bal weg. van de Engel rent richting de bal. Starastsenka begaat een overtreding. Starastsenka krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Barbashynski de bal. Barbashynski speelt de bal door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász draait met de bal, schiet en ... Meléndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vilija Smarhon` - virtu 1:1

75e minuut.
Barbashynski is nu in balbezit. Barbashynski passt de bal zonder na te denken. Samuschyk is nu in balbezit. Samuschyk geeft de bal voor. Juhász springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Starastsenka probeert naar een medespeler te passen. Samuschyk is nu in balbezit. Samuschyk speelt de bal door. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stronach verovert de bal door een tackle van achteren. Stronach passt de bal zonder na te denken. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Meléndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilija Smarhon` - virtu 2:1

85e minuut.
Szmatiuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lakiza komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Samuschyk met de inworp. Starastsenka is nu in balbezit. Starastsenka geeft de bal voor. Juhász is nu in balbezit. Juhász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vilija Smarhon` - virtu 3:1

90e minuut.
Redlinger kopt de bal weg. Juhász is nu in balbezit. Misitano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juhász is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Redlinger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilija Smarhon` 46%, virtu 54%.
Vilija Smarhon` - virtu 3:1