Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JuventusMogilev Alliansplast
compact Tactiek Oborona
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
De Vos onderschept slim de pass. Usachonak verovert de bal door een tackle van achteren. Usachonak met een sublieme pass. Fonzi rent richting de bal. Fonzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Pesik onderschept slim de pass. Pesik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Usachonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usachonak geeft een lange en hoge pass. Fonzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Hotoleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Iwancewicz geeft een lange en hoge pass. Rabianok rent richting de bal. Rabianok geeft een hoge lob. Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Alliansplast 1:0

33e minuut.
Skrzyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nacht de bal. Toscano rent richting de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. Fonzi onderschept slim de pass. Nunes Filho is nu in balbezit. Fonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fonzi haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Blot rent richting de bal. Blot speelt de bal door. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht draait met de bal, schiet en ... Chulanau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Alliansplast 2:0

42e minuut.
Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski geeft een lange en hoge pass. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Chulanau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JuventusMogilev 62%, Alliansplast 38%.
JuventusMogilev - Alliansplast 2:0

47e minuut.
Kurackevich geeft de bal voor. Stravopodis rent richting de bal. Stravopodis passt de bal in één keer door. Fonzi is nu in balbezit. Fonzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vos onderschept slim de pass. De Vos geeft een hoge lob. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht draait met de bal, schiet en ... Chulanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Athirson heeft problemen om de bal te vangen. Athirson geeft een hoge lob. Nacht rent richting de bal. Nacht schiet op doel. Chulanau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Alliansplast 3:0

65e minuut.
Daar is Nacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubchonak rent richting de bal. De Vos maakt een afschuwelijke overtreding. De Vos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Zubchonak raakt geblesseerd tijdens het duel. Usachonak met een snel genomen vrije trap. Martsinszyk rent richting de bal. Martsinszyk passt de bal met de wreef. Fonzi is nu in balbezit. Fonzi draait met de bal, schiet en ... Hotoleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Iwancewicz geeft een lange en hoge pass. Lucevicz heeft problemen om de bal te vangen. Toscano rent richting de bal. Nacht rent richting de bal. Nacht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Alliansplast 4:0

74e minuut.
Fonzi kopt de bal weg. Pesik is nu in balbezit. Nacht onderschept slim de pass. Usachonak rent richting de bal. Usachonak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loktseu komt het veld opgelopen. Cybul’ komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Skrzyński geeft de bal voor. Stravopodis kopt de bal weg. Nunes Filho met een sublieme pass. Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JuventusMogilev 55%, Alliansplast 45%.
JuventusMogilev - Alliansplast 4:0