Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anime Uwu LaserSquad
433 Tactiek run run baby
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 29.4
adequate Schieten adequate
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Natskovich speelt de bal door. Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simos passt de bal met de wreef. Timoteo Rabico bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ... Facchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap. Facchini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Labatsevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap. Facchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bus`ko is nu in balbezit. Bus`ko geeft de bal voor. Hain rent richting de bal. Hain schiet op doel. Telles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - LaserSquad 1:0

15e minuut.
Saputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputa geeft een lange en hoge pass. Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Labatsevich rent richting de bal. Labatsevich geeft een lange en hoge pass. Kohan rent richting de bal. Kohan draait met de bal, schiet en ... Telles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Caşuba passt de bal zonder na te denken. Timoteo Rabico rent richting de bal. Kazura rent richting de bal. Timoteo Rabico bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Simos speelt de bal door. Kazura is nu in balbezit. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Caşuba geeft een lange en hoge pass. Saputa kopt de bal weg. Daar is Balyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anime Uwu 48%, LaserSquad 52%.
Anime Uwu - LaserSquad 1:0

47e minuut.
Peteghem heeft problemen om de bal te vangen. Bjurtoft is nu in balbezit. Caşuba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caşuba krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bus`ko geeft een hoge lob. Ragnarsson is nu in balbezit. Balyka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balyka krijgt een gele kaart. Ragnarsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ragnarsson kan niet meer verder spelen. Vyapari komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Natskovich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyapari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjurtoft heeft problemen om de bal te vangen. Bjurtoft geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Telles trapt de bal weg van het doel. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico schiet op doel. Facchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mitkavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkavets passt de bal met de wreef. Vyapari met een sublieme pass. Bjurtoft rent richting de bal. Bjurtoft geeft een lange en hoge pass. Telles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Timoteo Rabico heeft problemen om de bal te vangen. Bus`ko onderschept slim de pass. Mitkavets verovert de bal door een tackle van achteren. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anime Uwu - LaserSquad 1:1

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Telles trapt de bal weg van het doel. Bus`ko kopt de bal weg. Kohan is nu in balbezit. Kohan schiet op doel. Telles bokst de bal weg. Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft schiet op doel. Telles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - LaserSquad 2:1

78e minuut.
Mitkavets rent richting de bal. Kohan onderschept slim de pass. Płonka begaat een overtreding. Kohan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bus`ko wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hain springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anime Uwu - LaserSquad 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anime Uwu 39%, LaserSquad 61%.
Anime Uwu - LaserSquad 3:1