Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вялікія Дзятлы Бліккучыя Паганкі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Nizevich probeert naar een medespeler te passen. Bal` is nu in balbezit. Bal` geeft een hoge lob. Nikalaenia is nu in balbezit. Nikalaenia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Makarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makarski geeft een hoge lob. Klimovich is nu in balbezit. Nikalaenia onderschept slim de pass. Nikalaenia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Дзятлы - Бліккучыя Паганкі 1:0

30e minuut.
Samulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulevich geeft een hoge lob. Zaikevich met een sublieme pass. Laurysh is nu in balbezit. Laurysh schiet op doel. Ladoryk bokst de bal weg.

34e minuut.
Laurysh onderschept slim de pass. Ignatkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurysh verovert de bal door een tackle van achteren. Laurysh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Вялікія Дзятлы - Бліккучыя Паганкі 1:1

39e minuut.
Zaikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chayka probeert naar een medespeler te passen. Nikalaenia rent richting de bal. Bal` is nu in balbezit. Bal` draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Miklashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Miklashevich speelt de bal door. Laurysh heeft problemen om de bal te vangen. Laurysh draait met de bal, schiet en ... Leasevich probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Дзятлы 48%, Бліккучыя Паганкі 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вялікія Дзятлы - Бліккучыя Паганкі 1:1

47e minuut.
Salamaha verovert de bal door een tackle van achteren. Leasevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumakou is nu in balbezit. Leasevich verovert de bal door een tackle van achteren. Leasevich draait met de bal, schiet en ... Ladoryk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tarnou rent richting de bal. Samulevich is nu in balbezit. Samulevich speelt de bal door. Laurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurysh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Дзятлы - Бліккучыя Паганкі 1:2

64e minuut.
Tryfanau is nu in balbezit. Tryfanau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miklashevich de bal. Bal` is nu in balbezit. Bal` haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chayka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nikalaenia de bal onder controle te krijgen. Bal` bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikalaenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikalaenia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tryfanau passt de bal zonder na te denken. Bal` is nu in balbezit. Bal` speelt de bal door. Nikalaenia rent richting de bal. Nikalaenia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ignatkevich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malakovich met een snelle inworp. Zaikevich heeft problemen om de bal te vangen. Zaikevich geeft de bal voor. Paal! Ladoryk probeert wanhopig de bal te grijpen. Laurysh rent richting de bal. Laurysh schiet op doel. Ladoryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Дзятлы 49%, Бліккучыя Паганкі 51%.
Вялікія Дзятлы - Бліккучыя Паганкі 1:2