Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Хуткія Драпежнікі Злосныя Грыбы
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Balkouski is nu in balbezit. Balkouski passt de bal zonder na te denken. Dranchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranchuk met een sublieme pass. Sanevich is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kurhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich onderschept slim de pass. Rabinovich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lisik de bal. Lisik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Malafejau met een harde bal richting middenveld. Balkouski is nu in balbezit. Balkouski speelt de bal door. Sanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lemiashonak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talan geeft een lange en hoge pass. Sanevich maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivashevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - Злосныя Грыбы 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 41%, Злосныя Грыбы 59%.
Хуткія Драпежнікі - Злосныя Грыбы 0:1

65e minuut.
Zotkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurhan is nu in balbezit. Kurhan met een sublieme pass. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Balkouski passt de bal met de wreef. Sanevich rent richting de bal. Silanau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balkouski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - Злосныя Грыбы 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 52%, Злосныя Грыбы 48%.
Хуткія Драпежнікі - Злосныя Грыбы 0:2