Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliansplast virtu
Oborona Tactiek viktory
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen average


1e minuut.
Martsinszyk passt de bal in één keer door. Stravopodis is nu in balbezit. Carloni onderschept slim de pass. Carloni geeft een hoge lob. Giggѕ springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Daar is Fonzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydzoń is nu in balbezit. Carloni speelt de bal door. van de Engel rent richting de bal. van de Engel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - virtu 0:1

11e minuut.
van de Engel is nu in balbezit. Stravopodis is nu in balbezit. Stravopodis geeft een hoge lob. Lakiza is nu in balbezit. Lakiza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Pesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Usachonak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanikyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yanikyan kan niet meer verder spelen. Prymak komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Fonzi is nu in balbezit. Fonzi passt de bal met de wreef. Kotwica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik verovert de bal door een tackle van achteren. Pesik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pesik is nu in balbezit. Prymak is nu in balbezit. Prymak probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pesik onderschept slim de pass. Kotwica rent richting de bal. Pesik verovert de bal door een tackle van achteren. Pesik geeft een lange en hoge pass. Fonzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Prymak speelt de bal door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Engel rent richting de bal. van de Engel haalt uit met een fantastische trap. Chulanau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Usachonak rent richting de bal. Usachonak passt de bal met de wreef. Martsinszyk is nu in balbezit. Martsinszyk geeft een hoge lob. Fonzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliansplast 54%, virtu 46%.
Alliansplast - virtu 0:1

46e minuut.
Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza geeft een hoge lob. van de Engel is nu in balbezit. van de Engel haalt uit met een fantastische trap. Chulanau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - virtu 0:2

47e minuut.
Zubchonak rent richting de bal. Zubchonak met een sublieme pass. Daar is Kurackevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Engel is nu in balbezit. van de Engel draait met de bal, schiet en ... Chulanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - virtu 0:3

56e minuut.
Carloni met een sublieme pass. Malashevich rent richting de bal. Malashevich geeft een lange en hoge pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Chulanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van de Engel is nu in balbezit. van de Engel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fonzi rent richting de bal. Rydzoń rent richting de bal. Fonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fonzi haalt uit met een fantastische trap. Meléndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - virtu 1:3

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martsinszyk met de inworp. Kotwica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik onderschept slim de pass. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rep rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usachonak. Rep raakt geblesseerd tijdens het duel. Cybul’ komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pesik onderschept slim de pass. Prymak verovert de bal door een tackle van achteren. Usachonak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Usachonak krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Inworp. Pirajenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carloni speelt de bal door. van de Engel rent richting de bal. van de Engel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kotwica verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwica geeft een hoge lob. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Chulanau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - virtu 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliansplast 52%, virtu 48%.
Alliansplast - virtu 1:4