Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valteros LaserSquad
4231_01 Tactiek run run baby
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 28.6
weak Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tsompel` passt de bal zonder na te denken. Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simos passt de bal zonder na te denken. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kazura de bal. Kazura schiet op doel. Timoteo Rabico probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Timoteo Rabico probeert de bal met de borst te controleren. Kalevich rent richting de bal. Timoteo Rabico verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ... Ruzau bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruzau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Paulavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Caşuba verovert de bal door een tackle van achteren. Caşuba geeft de bal voor. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kalevich trapt de bal weg van het doel. Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalimski maakt een afschuwelijke overtreding. Simos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Simos rent richting de bal. Simos geeft een hoge lob. Kalevich probeert de bal aan de voet te houden. Timoteo Rabico bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Val`kevich komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Hubarevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico met een sublieme pass. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Ruzau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Simos geeft een lange en hoge pass. Zalimski is nu in balbezit. Simos met een sublieme pass. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valteros 57%, LaserSquad 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valteros - LaserSquad 0:0

54e minuut.
Habelka speelt de bal door. Taustavushka rent richting de bal. Taustavushka speelt de bal door. Paulavets is nu in balbezit. Paulavets schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Rautski komt het veld opgelopen. Zhyvitsa komt het veld opgelopen. Viachorka komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kazura is nu in balbezit. Kazura speelt de bal door. Kalevich heeft problemen om de bal te vangen. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valteros 41%, LaserSquad 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valteros - LaserSquad 0:0