Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo_Minsk Anime Uwu
352 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Latushka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazanjuk met de inworp. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan geeft de bal voor. Zhyjicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hain is nu in balbezit. Hain schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Zinoueu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinoueu geeft een hoge lob. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - Anime Uwu 0:1

10e minuut.
Ramut verovert de bal door een tackle van achteren. Ramut geeft een hoge lob. Bjurtoft kopt de bal weg. Hain is nu in balbezit. Hain haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Tsitovich rent richting de bal. Tsitovich passt de bal met de wreef. Huzenok is nu in balbezit. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Huzenok probeert naar een medespeler te passen. Mieleszko rent richting de bal. Met opzet legt Bus`ko zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bus`ko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bus`ko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Xianevich passt de bal met de wreef. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko passt de bal in één keer door. Hus` bereikt de bal nog maar net als eerste. Hus` draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tsitovich probeert de bal met de borst te controleren. Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurtoft passt de bal zonder na te denken. Hain is nu in balbezit. Hain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mazanjuk is nu in balbezit. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan passt de bal in één keer door. Hain rent richting de bal. Hain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - Anime Uwu 0:2

36e minuut.
Latushka bereikt de bal nog maar net als eerste. Latushka geeft een lange en hoge pass. Monich kopt de bal weg. Hain rent richting de bal. Hain haalt uit met een fantastische trap. Zhyjicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjurtoft is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ramut probeert naar een medespeler te passen. Monich is nu in balbezit. Monich passt de bal met de wreef. Hain is nu in balbezit. Hain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - Anime Uwu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_Minsk 61%, Anime Uwu 39%.
Dinamo_Minsk - Anime Uwu 0:3

46e minuut.
Bjurtoft probeert naar een medespeler te passen. Monich bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavo begaat een overtreding. Schiavo krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lyskavec. Kohan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kohan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Mazanjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samoilenka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazanjuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Zinoueu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kohan probeert de bal met de borst te controleren. Bjurtoft is nu in balbezit. Hain rent richting de bal. Hain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hain heeft problemen om de bal te vangen. Bjurtoft rent richting de bal. Bjurtoft probeert naar een medespeler te passen. Monich rent richting de bal. Monich geeft een hoge lob. Zhyjicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hain rent richting de bal. Hain haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bjurtoft rent richting de bal. Bjurtoft met een sublieme pass. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain draait met de bal, schiet en ... Zhyjicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bjurtoft verovert de bal door een tackle van achteren. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan passt de bal in één keer door. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_Minsk - Anime Uwu 0:4

81e minuut.
Ramut probeert naar een medespeler te passen. Mazanjuk heeft problemen om de bal te vangen. Mazanjuk passt de bal met de wreef. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_Minsk 61%, Anime Uwu 39%.
Dinamo_Minsk - Anime Uwu 0:4