Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Злосныя Грыбы Бліккучыя Паганкі
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Salamaha is nu in balbezit. Sanevich verovert de bal door een tackle van achteren. Sanevich probeert naar een medespeler te passen. Balkouski rent richting de bal. Balkouski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Talan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balkouski is nu in balbezit. Salamaha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamaha krijgt een gele kaart. Balkouski raakt geblesseerd tijdens het duel. Balkouski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sanevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Злосныя Грыбы - Бліккучыя Паганкі 1:0

18e minuut.
Samulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulevich passt de bal met de wreef. Salamaha rent richting de bal. Salamaha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pazynich de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Miklashevich passt de bal zonder na te denken. Laurysh rent richting de bal. Laurysh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Злосныя Грыбы - Бліккучыя Паганкі 1:1

43e minuut.
Tarnou met een sublieme pass. Kurhan rent richting de bal. Samulevich onderschept slim de pass. Samulevich geeft een lange en hoge pass. Laurysh springt en kopt de bal. Malafejau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Злосныя Грыбы - Бліккучыя Паганкі 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Злосныя Грыбы 52%, Бліккучыя Паганкі 48%.
Злосныя Грыбы - Бліккучыя Паганкі 1:2

58e minuut.
Lemiashonak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaikevich met de inworp. Leasevich rent richting de bal. Leasevich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Balkouski kopt de bal weg. Kurhan is nu in balbezit. Laurysh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurhan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kurhan kan niet meer verder spelen. Lagutau komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Salamaha onderschept slim de pass. Salamaha speelt de bal door. Sanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanevich draait met de bal, schiet en ... Pryemka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Злосныя Грыбы 54%, Бліккучыя Паганкі 46%.
Злосныя Грыбы - Бліккучыя Паганкі 1:2