Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Хуткія Драпежнікі Вялікія Дзятлы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Sabanau passt de bal met de wreef. Vashkevich rent richting de bal. Vashkevich geeft een lange en hoge pass. Lisik springt en kopt de bal. Ladoryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - Вялікія Дзятлы 1:0

14e minuut.
Chumakou rent richting de bal. Legan`kou onderschept slim de pass. Legan`kou probeert naar een medespeler te passen. Rabinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nikalaenia is nu in balbezit. Legan`kou onderschept slim de pass. Legan`kou passt de bal met de wreef. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chayka kopt de bal weg. Legan`kou is nu in balbezit. Legan`kou speelt de bal door. Rabinovich is nu in balbezit. Rabinovich draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Ladoryk is nu in balbezit. Ignatkevich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisik. Lisik krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Silanau de bal. Nikalaenia rent richting de bal. Sabanau rent richting de bal. Nikalaenia onderschept slim de pass. Nikalaenia haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich bokst de bal weg.

41e minuut.
Lisik is nu in balbezit. Chayka verovert de bal door een tackle van achteren. Chayka probeert naar een medespeler te passen. Nikalaenia is nu in balbezit. Nikalaenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 52%, Вялікія Дзятлы 48%.
Хуткія Драпежнікі - Вялікія Дзятлы 1:0

49e minuut.
Zotkin met een sublieme pass. Chumakou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabinovich. Chumakou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chumakou met een snel genomen vrije trap. Ivashevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikalaenia springt en kopt de bal. Ivashevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Rabinovich rent richting de bal. Chayka verovert de bal door een tackle van achteren. Chayka speelt de bal door. Nikalaenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikalaenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zotkin geeft een hoge lob. Inworp. Nizevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bal` bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal` geeft een lange en hoge pass. Ivashevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Chumakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumakou passt de bal in één keer door. Lisik rent richting de bal. Lisik schiet op doel. Ladoryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Хуткія Драпежнікі - Вялікія Дзятлы 2:0

88e minuut.
Vantsovich rent richting de bal. Vantsovich passt de bal zonder na te denken. Vashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vashkevich geeft een hoge lob. Lisik springt en kopt de bal. Ladoryk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 53%, Вялікія Дзятлы 47%.
Хуткія Драпежнікі - Вялікія Дзятлы 2:0