Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilija Smarhon` Alliansplast
вышша лига Tactiek Oborona
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 48.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


16e minuut.
Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Starastsenka maakt een afschuwelijke overtreding. Fonzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Usachonak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loktseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Loktseu geeft een lange en hoge pass. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger schiet op doel. Chulanau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Africano heeft problemen om de bal te vangen. Africano draait met de bal, schiet en ... Chulanau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilija Smarhon` - Alliansplast 1:0

20e minuut.
Pirajenka geeft een hoge lob. Lucevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilija Smarhon` - Alliansplast 2:0

22e minuut.
Maskaleu met een sublieme pass. Redlinger is nu in balbezit. Zubchonak verovert de bal door een tackle van achteren. Stronach onderschept slim de pass. Stronach geeft een hoge lob. Chulanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lucevicz geeft een hoge lob. Hubovich rent richting de bal. Hubovich geeft een lange en hoge pass. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Chulanau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Starastsenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starastsenka geeft een hoge lob. Lucevicz kan de bal niet met de borst controleren. Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Chulanau bokst de bal weg.

34e minuut.
Martsinszyk passt de bal met de wreef. Fonzi rent richting de bal. Redlinger begaat een overtreding. Redlinger krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Starastsenka probeert naar een medespeler te passen. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger passt de bal zonder na te denken. Africano is nu in balbezit. Africano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kutlular geeft een hoge lob. Zubchonak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kutlular de bal. Fonzi onderschept slim de pass. Fonzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pesik is nu in balbezit. Daar is Pesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fonzi de bal. Fonzi schiet op doel. Kobyliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Zubchonak is nu in balbezit. Zubchonak passt de bal met de wreef. Usachonak probeert naar een medespeler te passen. Pesik is nu in balbezit. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilija Smarhon` 44%, Alliansplast 56%.
Vilija Smarhon` - Alliansplast 2:0

46e minuut.
Juhász komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravopodis rent richting de bal. Redlinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redlinger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Stronach kopt de bal weg. Juhász rent richting de bal. Kurackevich begaat een overtreding. Juhász raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Usachonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Usachonak passt de bal zonder na te denken. Martsinszyk heeft problemen om de bal te vangen. Martsinszyk passt de bal met de wreef. Pesik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Starastsenka geeft een hoge lob. Juhász controleert de bal met de borst. Maskaleu is nu in balbezit. Juhász onderschept slim de pass. Juhász schiet op doel. Chulanau bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Cybul’ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilija Smarhon` 59%, Alliansplast 41%.
Vilija Smarhon` - Alliansplast 2:0