Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
virtu JuventusMogilev
viktory Tactiek compact
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten good
very good Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


13e minuut.
Nunes Filho probeert naar een medespeler te passen. Malancu heeft problemen om de bal te vangen. Malancu passt de bal in één keer door. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
van de Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ rent richting de bal. van de Engel rent richting de bal. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Hotoleanu bokst de bal weg. Misitano heeft problemen om de bal te vangen. Skrzyński is nu in balbezit. Misitano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misitano krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Misitano met een sublieme pass. Lakiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakiza probeert naar een medespeler te passen. Malashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malashevich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
van de Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Engel passt de bal in één keer door. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Hotoleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - JuventusMogilev 1:0

32e minuut.
van de Engel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haurys’ komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rydzoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzoń passt de bal zonder na te denken. Haurys’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Haurys’ draait met de bal, schiet en ... Hotoleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Misitano verovert de bal door een tackle van achteren. Misitano speelt de bal door. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni geeft de bal voor. Giggѕ krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 28%, JuventusMogilev 72%.
virtu - JuventusMogilev 1:0

47e minuut.
Lakiza probeert naar een medespeler te passen. Malashevich is nu in balbezit. Malashevich geeft de bal voor. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - JuventusMogilev 2:0

55e minuut.
Misitano kopt de bal weg. Rydzoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzoń passt de bal in één keer door. Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni geeft een lange en hoge pass. Hotoleanu bokst de bal weg.

56e minuut.
Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Haurys’ rent richting de bal. Iwancewicz onderschept slim de pass. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - JuventusMogilev 3:0

61e minuut.
Athirson geeft een lange en hoge pass. Bryła kopt de bal weg. Nacht heeft problemen om de bal te vangen. Rydzoń rent richting de bal. Rydzoń geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - JuventusMogilev 4:0

81e minuut.
Carloni speelt de bal door. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ passt de bal in één keer door. Haurys’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Haurys’ haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De Vos passt de bal in één keer door. Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński met een sublieme pass. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht geeft de bal voor. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 43%, JuventusMogilev 57%.
virtu - JuventusMogilev 4:0