Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вялікія Дзятлы Злосныя Грыбы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dranchuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurhan de bal. Bal` verovert de bal door een tackle van achteren. Nikalaenia is nu in balbezit. Nikalaenia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rahulia geeft een hoge lob. Inworp. Talan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balkouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkouski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Rahulia met een snelle inworp. Chumakou is nu in balbezit. Balkouski verovert de bal door een tackle van achteren. Balkouski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lemiashonak is nu in balbezit. Balkouski speelt de bal door. Sanevich is nu in balbezit. Sanevich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petskaleu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chumakou onderschept slim de pass. Bal` rent richting de bal. Bal` passt de bal in één keer door. Nikalaenia rent richting de bal. Nikalaenia draait met de bal, schiet en ... Malafejau bokst de bal weg.

18e minuut.
Balkouski kan de bal niet met de borst controleren. Chayka is nu in balbezit. Balkouski begaat een overtreding. Balkouski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chumakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal` rent richting de bal. Bal` met een sublieme pass. Nikalaenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikalaenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lemiashonak met een sublieme pass. Klungelig pakt Chayka de bal. Chayka speelt de bal door. Bal` bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal` draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Дзятлы - Злосныя Грыбы 1:0

44e minuut.
Daar is Balkouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balkouski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lemiashonak de bal. Nikalaenia is nu in balbezit. Nikalaenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Дзятлы 40%, Злосныя Грыбы 60%.
Вялікія Дзятлы - Злосныя Грыбы 1:0

50e minuut.
Balkouski geeft de bal voor. Sanevich is nu in balbezit. Ignatkevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sanevich neemt zijn aanloop. Paal! Ladoryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Вялікія Дзятлы - Злосныя Грыбы 1:1

60e minuut.
Razuvanau geeft een lange en hoge pass. Dranchuk rent richting de bal. Dranchuk met een sublieme pass. Balkouski rent richting de bal. Balkouski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Makarski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Balkouski de bal onder controle te krijgen. Chayka speelt de bal door. Nikalaenia rent richting de bal. Nikalaenia haalt uit met een fantastische trap. Malafejau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Дзятлы - Злосныя Грыбы 2:1

77e minuut.
Chumakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkouski verovert de bal door een tackle van achteren. Rahulia onderschept slim de pass. Sanevich rent richting de bal. Sanevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tryfanau passt de bal zonder na te denken. Bal` heeft problemen om de bal te vangen. Bal` passt de bal zonder na te denken. Nikalaenia rent richting de bal. Nikalaenia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Makarski geeft de bal voor. Pazynich rent richting de bal. Nikalaenia onderschept slim de pass. Bal` is nu in balbezit. Bal` schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tryfanau met de inworp. Klungelig pakt Kurhan de bal. Bal` rent richting de bal. Bal` haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Дзятлы 55%, Злосныя Грыбы 45%.
Вялікія Дзятлы - Злосныя Грыбы 2:1