Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бліккучыя Паганкі Хуткія Драпежнікі
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Silanau speelt de bal door. Legan`kou is nu in balbezit. Legan`kou passt de bal met de wreef. Lisik is nu in balbezit. Lisik schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Samulevich kopt de bal weg. Rabinovich rent richting de bal. Lisik is nu in balbezit. Lisik haalt uit met een fantastische trap. Pryemka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бліккучыя Паганкі - Хуткія Драпежнікі 0:1

23e minuut.
Sabanau rent richting de bal. Samulevich onderschept slim de pass. Samulevich met een sublieme pass. Leasevich is nu in balbezit. Leasevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бліккучыя Паганкі - Хуткія Драпежнікі 1:1

26e minuut.
Zaikevich passt de bal zonder na te denken. Vantsovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantsovich passt de bal met de wreef. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бліккучыя Паганкі - Хуткія Драпежнікі 1:2

31e minuut.
Miklashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Miklashevich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silanau de bal. Laurysh rent richting de bal. Laurysh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бліккучыя Паганкі - Хуткія Драпежнікі 2:2

33e minuut.
Tarnou geeft de bal voor. Laurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaunerczyk onderschept slim de pass. Leasevich is nu in balbezit. Leasevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бліккучыя Паганкі 60%, Хуткія Драпежнікі 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бліккучыя Паганкі - Хуткія Драпежнікі 2:2

47e minuut.
Legan`kou onderschept slim de pass. Legan`kou probeert naar een medespeler te passen. Lisik is nu in balbezit. Rabinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Бліккучыя Паганкі - Хуткія Драпежнікі 2:3

55e minuut.
Lisik is nu in balbezit. Rabinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklashevich onderschept slim de pass. Lisik rent richting de bal. Lisik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vantsovich kopt de bal weg. Salamaha rent richting de bal. Lisik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lisik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бліккучыя Паганкі 44%, Хуткія Драпежнікі 56%.
Бліккучыя Паганкі - Хуткія Драпежнікі 2:3