Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Стрыхунчыкі Залатыя Курганы
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik passt de bal in één keer door. Lapuga is nu in balbezit. Lapuga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ladzik met een harde bal richting middenveld. Strakovich probeert de bal met de borst te controleren. Strakovich probeert naar een medespeler te passen. Zinovik is nu in balbezit. Zinovik draait met de bal, schiet en ... Ladzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Стрыхунчыкі 35%, Залатыя Курганы 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Стрыхунчыкі - Залатыя Курганы 0:0

52e minuut.
Hajnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnuk passt de bal zonder na te denken. Mazanau geeft de bal voor. Ilatouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilatouski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kacevich rent richting de bal. Turczynovicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kacevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kacevich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zinovik rent richting de bal. Zinovik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lapuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapuga passt de bal zonder na te denken. Pelushonak is nu in balbezit. Zinovik onderschept slim de pass. Zinovik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Muzyszuk geeft de bal voor. Inworp. Mazanau met een snelle inworp. Ilatouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilatouski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Стрыхунчыкі - Залатыя Курганы 0:1

86e minuut.
Hrab probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lapuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siankevicz rent richting de bal. Lapuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lapuga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Стрыхунчыкі 50%, Залатыя Курганы 50%.
FK Стрыхунчыкі - Залатыя Курганы 0:1