Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Жывучыя Драпежнікі Усходнія Конікі
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Huzikau rent richting de bal. Levashik verovert de bal door een tackle van achteren. Levashik probeert naar een medespeler te passen. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap. Dzubaila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Samanovich geeft een hoge lob. Huzikau is nu in balbezit. Hurba verovert de bal door een tackle van achteren. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Samanovich kopt de bal weg. Pankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurba begaat een overtreding. Hurba krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Levashik probeert naar een medespeler te passen. Urunich rent richting de bal. Urunich geeft de bal voor. Yatsuha probeert de bal aan de voet te houden. Yatsuha draait met de bal, schiet en ... Rabilka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Levashik geeft een hoge lob. Pliachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliachko geeft een lange en hoge pass. Maisejanka rent richting de bal. Maisejanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Жывучыя Драпежнікі - Усходнія Конікі 1:0

44e minuut.
Huzikau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurba met de inworp. Daar is Snapkovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snapkovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Жывучыя Драпежнікі - Усходнія Конікі 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жывучыя Драпежнікі 49%, Усходнія Конікі 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Жывучыя Драпежнікі - Усходнія Конікі 1:1

47e minuut.
Rasolau passt de bal zonder na te denken. Piatrovich rent richting de bal. Snapkovich rent richting de bal. Piatrovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pivavarszyk rent richting de bal. Snapkovich onderschept slim de pass. Snapkovich probeert naar een medespeler te passen. Piatrovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Piatrovich kopt de bal weg. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzikau verovert de bal door een tackle van achteren. Piatrovich verovert de bal door een tackle van achteren. Piatrovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzubaila met een harde bal richting middenveld. Levashik kopt de bal weg. Daar is Piatrovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatrovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Maskevich kopt de bal weg. Daar is Pliachko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich schiet op doel. Dzubaila probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Snapkovich de bal onder controle te krijgen. Reginevich kopt de bal weg. Daar is Piatrovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pankratau is nu in balbezit. Pankratau met een sublieme pass. Maisejanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatsuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatsuha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rabilka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Inworp. Reginevich met de inworp. Snapkovich is nu in balbezit. Snapkovich haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Piatrovich de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reginevich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Huzikau de bal. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Жывучыя Драпежнікі - Усходнія Конікі 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жывучыя Драпежнікі 61%, Усходнія Конікі 39%.
Жывучыя Драпежнікі - Усходнія Конікі 1:2