Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Пераможцы Лакаматыў Тыгры
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Dziemidovicz speelt de bal door. Tabuhou rent richting de bal. Barazna verovert de bal door een tackle van achteren. Latash rent richting de bal. Latash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Tabuhou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latash bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Latash verovert de bal door een tackle van achteren. Latash haalt uit met een fantastische trap. Zolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Пераможцы - Лакаматыў Тыгры 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 55%, Лакаматыў Тыгры 45%.
Бульбяныя Пераможцы - Лакаматыў Тыгры 0:1

74e minuut.
Antsipau rent richting de bal. Lyubimtseu probeert naar een medespeler te passen. Slabeika controleert de bal met de borst. Antsipau is nu in balbezit. Antsipau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dziemidovicz rent richting de bal. Makushonak onderschept slim de pass. Makushonak geeft een hoge lob. Levashkevich rent richting de bal. Levashkevich schiet op doel. Pleskatsevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 51%, Лакаматыў Тыгры 49%.
Бульбяныя Пераможцы - Лакаматыў Тыгры 0:1