Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Прыгожыя Лявоны Пявучыя Стральцы
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Nizovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sokal rent richting de bal. Sokal passt de bal in één keer door. Utseha rent richting de bal. Utseha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nabatau rent richting de bal. Marutich onderschept slim de pass. Marutich probeert naar een medespeler te passen. Kavalenia rent richting de bal. Kavalenia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Utseha geeft de bal voor. Zhadanau heeft problemen om de bal te vangen. Kavalenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalenia draait met de bal, schiet en ... Husyatski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Labanovic met de inworp. Utseha bereikt de bal nog maar net als eerste. Taustavushka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utseha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Utseha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Прыгожыя Лявоны - Пявучыя Стральцы 1:0

45e minuut.
Ryjykau rent richting de bal. Ryjykau passt de bal zonder na te denken. Zhaunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau verovert de bal door een tackle van achteren. Nabatau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Прыгожыя Лявоны - Пявучыя Стральцы 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Прыгожыя Лявоны 41%, Пявучыя Стральцы 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Прыгожыя Лявоны - Пявучыя Стральцы 1:1

54e minuut.
Sokal speelt de bal door. Lisitski rent richting de bal. Lisitski geeft een hoge lob. Nabatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Navakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryjykau is nu in balbezit. Ryjykau passt de bal in één keer door. Nabatau rent richting de bal. Nabatau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Прыгожыя Лявоны - Пявучыя Стральцы 1:2

79e minuut.
Miadzvedzjau speelt de bal door. Laboukin is nu in balbezit. Sokal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sokal krijgt een gele kaart. Laboukin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Sokal geeft een lange en hoge pass. Liameshka kopt de bal weg. Nabatau rent richting de bal. Nabatau haalt uit met een fantastische trap. Zhaunou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Прыгожыя Лявоны - Пявучыя Стральцы 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Прыгожыя Лявоны 52%, Пявучыя Стральцы 48%.
Прыгожыя Лявоны - Пявучыя Стральцы 1:3