Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Усходнія Конікі Залатыя Курганы
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hajnuk geeft een hoge lob. Samanovich heeft problemen om de bal te vangen. Holyshau rent richting de bal. Snapkovich onderschept slim de pass. Snapkovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Усходнія Конікі - Залатыя Курганы 1:0

4e minuut.
Turczynovicz heeft problemen om de bal te vangen. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Holyshau bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich verovert de bal door een tackle van achteren. Snapkovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Siankevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatrovich onderschept slim de pass. Holyshau onderschept slim de pass. Snapkovich verovert de bal door een tackle van achteren. Snapkovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mazanau bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazanau met een snelle inworp. Turczynovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczynovicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Holyshau bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaychuk verovert de bal door een tackle van achteren. Balaychuk met een sublieme pass. Reginevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Reginevich geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Reginevich is nu in balbezit. Reginevich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pelushonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hurba geeft de bal voor. Hajnuk kopt de bal weg. Snapkovich probeert de bal met de borst te controleren. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Samanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Samanovich passt de bal zonder na te denken. Snapkovich met een sublieme pass. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich schiet op doel. Ladzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ramoshka de bal. Ladzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Усходнія Конікі 51%, Залатыя Курганы 49%.
Усходнія Конікі - Залатыя Курганы 1:0

46e minuut.
Ramoshka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reginevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snapkovich is nu in balbezit. Snapkovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Holyshau is nu in balbezit. Snapkovich verovert de bal door een tackle van achteren. Snapkovich met een sublieme pass. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Усходнія Конікі - Залатыя Курганы 2:0

80e minuut.
Samanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczynovicz onderschept slim de pass. Turczynovicz probeert naar een medespeler te passen. Ilatouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilatouski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Balaychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczynovicz onderschept slim de pass. Turczynovicz passt de bal in één keer door. Ilatouski rent richting de bal. Ilatouski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Усходнія Конікі 45%, Залатыя Курганы 55%.
Усходнія Конікі - Залатыя Курганы 2:0